Kohus näitas politseinikele nende töö õigsust

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline nägi välja Tõnu Kiviloo kabinet pärast keskkriminaalpolitseinike tööpäeva. Vallamajast viidi ära arvuti ja suur hulk dokumente ning nende läbitöötamisele kulus politseil üle aasta.
Selline nägi välja Tõnu Kiviloo kabinet pärast keskkriminaalpolitseinike tööpäeva. Vallamajast viidi ära arvuti ja suur hulk dokumente ning nende läbitöötamisele kulus politseil üle aasta. Foto: Elmo Riig

Keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo juht Mati Ombleri sõnul näitas ringkonnakohtu otsus, et politseinike töö korruptsiooni ohjeldamiseks on olnud õige, pädev ja õiglane.

Mati Ombler
Mati Ombler Foto: Liis Treimann

Politsei andmetel on Tõnu Kiviloo praegu Eestis esimene vallavanem, kellele on ametitegevuse eest määratud reaalne vangistus. Seni on kohus määranud omavalitsusjuhtidele korruptsioonitegude eest tingimisi vangistusi või rahalisi karistusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles