Viljandi HC kohtub täna viimsiga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Viimsisse Eesti käsipallimeistrivõistluste kohtumisele sõitva Viljandi HC meeskonna peatreener Marko Koks nentis, et seekordne vastane on näidanud kõikuvat mängu ja seetõttu on keeruline midagi ennustada, aga kindlasti lähevad viljandlased võitu noolima. Kell 19 Viimsis algavast mängust on võimalik osa saada Sakala digilehe vahendusel.

«Viimsi oli karikasarjas päris hädas Põlva esiliiga esindusega. Samas kimbutas ta meistrivõistluste mängus kõvasti Kehrat. Neil on olnud häid ja kehvemaid mänge nagu meilgi,» arutles Koks päev enne meistrivõistluste kuuenda vooru kohtumist.

Seda, et karikavõistluste ja meistriliiga kohtumise vahel lühikeseks jääv paus täna viljandlaste tegutsemisele erilist mõju avaldaks, Koks ei uskunud. «Oleme juba aastaid harjunud Balti liigaski kaks kohtumist kahe päevaga pidama,» lausus ta.

Tänaseks mänguks loodab Viljandi HC registreerida ühe põneva uustulnuka. «Jõudsime kokkuleppele Minski Dinamo eest meistrite liigaski esinenud paremääre Andrei Hapaliga. 25-aastane vasakukäeline valgevenelane toob meile kogemusi, huvitavat viskearsenali ja jooksujõudu. Mitmes mõttes Ott Variku tüüpi mängija,» kirjeldas Koks uut mängijat, kes mullu teenis leiba tugevas Makedoonia klubis RK Eurofarm Rabotnik.

Koksi sõnul sõltub uue mängumehe väljakule astumine Viimsis Makedooniast tarviliku loa saamisel. «Meie poolt on kõik tehtud, tarvis on vaid mängija ülemineku luba Makedooniast. Loodame et tarvilik paber jõuab kohale,» selgitas Marko Koks kolm ja pool tundi enne kohtumise algust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles