Linnapeakohalt lahkuv Ando Kiviberg hakkab Viljandis kaht festivali korraldama

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvaheliste hansapäevade lõpetamisel ütles Lübecki linnapea Bernd Saxe nii Viljandi linnapeale Ando Kivibergile kui kogu linnale palju kiitvaid sõnu. Tagantjärele kinnitas Kiviberg, et see suurüritus oli tema linnapeakarjääri kõige eredam hetk.
Rahvusvaheliste hansapäevade lõpetamisel ütles Lübecki linnapea Bernd Saxe nii Viljandi linnapeale Ando Kivibergile kui kogu linnale palju kiitvaid sõnu. Tagantjärele kinnitas Kiviberg, et see suurüritus oli tema linnapeakarjääri kõige eredam hetk. Foto: Marko Saarm

Sel nädalal koos president Kersti Kaljulaidiga Gruusias riigivisiidil käinud Ando Kiviberg töötab Viljandi linnapeana viimast päeva. Reede õhtust läheb ta puhkusele ning hakkab ette valmistama järgmist folgipidu ja täiesti uudset komöödiafilmide festivali.

Esmaspäeva pärastlõunal, kui linnapea Sakalale oma ametiaja viimast intervjuud andis, oli linnavalitsuse istung just lõppenud. Üle kahe tunni kestnud istungil arutati pikalt Centrumi juurdeehitusega seonduvat ning oli ka hulk teisi kiiret otsustamist vajavaid küsimusi. Uuele linnapeale annab Kiviberg oma töö üle hea meele ja rahuliku südamega ning loodab, et tema linnavalitsuse alustatud ettevõtmised lähevad uue võimuga edasi.

Viimane linnavalitsuse istung on nüüd läbi, millal linnapea töö läbi saab?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles