Linn pole koledate äärekivide pärast nõudmisi esitanud (1)

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõni aeg tagasi Tallinna tänava äärde kerkinud esindushoone juures riivavad silma taaskasutatud kõnnitee äärekivid, millest on kohati alles vaid riismed.
Mõni aeg tagasi Tallinna tänava äärde kerkinud esindushoone juures riivavad silma taaskasutatud kõnnitee äärekivid, millest on kohati alles vaid riismed. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus ei ole kinnisvaraarendajaga, kes taaskasutas peatänava äärde ärihoonet rajades katkisi äärekive, vahepeal kontaktis olnud ega ühtegi nõudmist talle esitanud.

Sakala kirjutas kuu algupoolel, et osaühingul Lavo Kaubandus valmis hiljuti Tallinna tänaval Neste automaattankla ja Rael Autokeskuse vahelisel maa-alal esindushoone, kuhu kolis rendilepingu alusel sisse Honda autosid müüv LX Motors. Värske ilmega ehitise juures riivavad aga silma taaskasutatud kõnnitee äärekivid, millest on kohati alles vaid riismed. Liiatigi on kivid paigutatud puseriti.

Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin ei hoidnud olukorda kommenteerides kriitikaga tagasi ning nimetas arendaja tegevust otsesõnu tobeduseks. Lavo Kaubanduse omanik Raivo Riisa väitis, et linn ise oli palunud vanad kivid säilitada, kuid Märtin lükkas selle väite kategooriliselt ümber ja kinnitas, et linn olnuks nõus kivid kas või kinkima, kui Riisa oleks raega korrakski ühendust võtnud. Ühtlasi väljendas abilinnapea nõutust, kuidas teemaga edasi minna, sest äärekivid on nii linna kui arendaja maa peal ning ilmad lähevad üha talvisemaks.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles