Mängujuhi paradiisis on tunda äikese hingust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suve hakul Türgi superliigas kaasa tegeva käsipalliklubiga käed löönud Kristo Voika on omandanud välisklubis hinnalist mängupraktikat. Samas koguneb Eesti koondislasest mängujuhi tööandaja Serik Belediyespori klubi kohale äikesepilvi.
Suve hakul Türgi superliigas kaasa tegeva käsipalliklubiga käed löönud Kristo Voika on omandanud välisklubis hinnalist mängupraktikat. Samas koguneb Eesti koondislasest mängujuhi tööandaja Serik Belediyespori klubi kohale äikesepilvi. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Varasuvel türklaste dokumentidele allkirja andnud ja sellega end tänavuseks hooajaks Türgi superliiga uustulnuka Serik Belediyespori meeskonnaga sidunud Kristo Voika on soojal maal saanud tööd teha suurepärastes tingimustes ja enda arvates päris hästi.

Neljapäeval tehtud telefoniusutluses, mille ajal ta koos rahvuskoondisega Müncheni lennujaamas kodulendu ootas, nentis Kristo Voika, et tal pole täit kindlust, kas teda esmaspäeval Türgi riiki lubataksegi.

Läinud nädalal, kui ta end esimest korda Türgist kodu poole asutas, olid tollis tekkinud tõrked, sest tarvilikke pabereid, mis oleksid lubanud sel maal viibida rohkem kui elamisloata ettenähtud kolm kuud, tal polnud. Karistuse vältimiseks ja lennuki peale pääsemiseks tuli kasutada teatud veenmisoskust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles