Suurim üllataja oli Suure-Jaani gümnaasium

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sakala

Üle-eestilises riigieksamite tulemuste edetabelites parandasid Viljandimaa koolide arvestuses positsiooni Viljandi, Suure-Jaani ja Tarvastu gümnaasium, kohta hoidis Kitzbergi gümnaasium ning langes Abja gümnaasium.

Maakonnas oli eksamitulemuste poolest endiselt esimesel kohal Viljandi gümnaasium, mis kerkis üleriigilises arvestuses 17 koha võrra. Selle kooli direktor Ülle Matsin lausus, et nad jälgisid eile sihtasutuse Innove riigieksami tulemuste analüüsi pressikonverentsi veebiülekannet tõelise hasardiga.

Viljandi gümnaasiumis tehti käesoleval aastal edukamalt eesti ja inglise keele eksamit, seevastu matemaatikas olid tulemused veidi kesisemad. Matsini sõnul kajastus üleriigiline madalam matemaatika skoor ka nende kooli tulemustes. «Viljandi gümnaasiumi tulemused on üldiselt stabiilsed, mingisuguseid suuri kõikumisi meil ei ole,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles