Esimene õnnetus juhtus lumepilve saabumise eel

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koprad olid töötanud üsna põhjalikult, nii et kui esimene tugevam tuuleiil üle Parika raba tuli, langes haavapuu sõiduteele.
Koprad olid töötanud üsna põhjalikult, nii et kui esimene tugevam tuuleiil üle Parika raba tuli, langes haavapuu sõiduteele. Foto: Elmo Riig

​Tuule ja kobraste ühisel mõjul langes kolmapäeval esimeste lumepilvede taevasse kogunemise ajal Parika raba vahel maanteele haavapuu, millele sõitis pimedas otsa koguni kaks autot.

Sel hetkel, kui puu teele kukkus, tuli ühelt poolt sõiduauto Ford ja teiselt poolt Land Rover. Mõlemad põrkasid vastu puud ning Land Rover lendas saadud löögist kraavi. Inimesed õnnetuses viga ei saanud, kuid autod purunesid ning treileril tuli nad ära viia.

Kui sündmuskohal uurima hakati, miks puu teele oli vajunud, selgus, et koprad olid selle maapinna lähedalt suures osas läbi närinud ning esimene tugevam tuul lükkas selle pikali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles