Korvpallurid vormisid Tartus teise võidu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Viljandi / telliauto.ee meeskond on alustanud tänavust hooaega meistrivõistluste teises liigas kahe võiduga. Pilt on tehtud mullusel hooajal.
BC Viljandi / telliauto.ee meeskond on alustanud tänavust hooaega meistrivõistluste teises liigas kahe võiduga. Pilt on tehtud mullusel hooajal. Foto: Marko Saarm

Viljandi korvpalliesindus alistas kolmapäeval Tartus maaülikooli spordihoones 87:70 Eesti korvpallimeistrivõistluste teise liiga põhiturniiri kohtumises Terminal Oili meeskonna.

BC Viljandi / telliauto.ee esindus on pidanud põhiturniiril kaks mängu ja mõlemad võitnud. Liiga avakohtumises alistasid viljandlased Eesti Maaülikool II / Ülenurme.

Kolmapäevast kohtumist juhtisid viljandlased algusest lõpuni: kasvatasid kolme esimese veerandajaga eduseisu ning hoidsid seda viigiliselt lõppenud neljanda kümneminutise perioodiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles