Väikelinnas tervitas majaostjat linnapea ise

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakleri kinnitusel oli väga hea tulemus, kui üks funkstiilis maja õnnestus Mõisakülas maha müüa poole aastaga. Enamasti ootavad tühjana seisvad majad ja korterid seal uut omanikku palju kauem.
Maakleri kinnitusel oli väga hea tulemus, kui üks funkstiilis maja õnnestus Mõisakülas maha müüa poole aastaga. Enamasti ootavad tühjana seisvad majad ja korterid seal uut omanikku palju kauem. Foto: Elmo Riig, kinnisvaraportaal-kv-ee

​Mõisaküla oli oma 784 elanikuga haldusreformi eel küll Eesti väikseim linn, kuid kortereid ja maju on seal müügiks rohkesti.

«See kõik võtab lihtsalt aega,» ütles senine Mõisaküla linnapea Ervin Tamberg ja rääkis, et majad ja korterid seisavad seal kaua müügis, aga lõpuks on ikka ostjad leidunud. 

«Muidugi oleneb see palju hinnast, sest kui inimene ise müüb, paneb ta Mõisaküla kohta väga kõrge hinna,» nentis ta ning lisas, et maakler teab hindu paremini ja koos tegutsedes on tulemus parem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles