Kriidivärv – kiire ja mugav lahendus nõukaaegse mööbli värskendamiseks

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maren Vahter on kriidivärvi kasutamise õpitube eri paigus tellimise peale teinud juba üle kahe aasta ning on juhendanud ka Viljandi kutsekooli restaureerijaid. Nüüd korraldab ta õpitube paar korda nädalas Home Gallery stuudiopoes Võõp.
Maren Vahter on kriidivärvi kasutamise õpitube eri paigus tellimise peale teinud juba üle kahe aasta ning on juhendanud ka Viljandi kutsekooli restaureerijaid. Nüüd korraldab ta õpitube paar korda nädalas Home Gallery stuudiopoes Võõp. Foto: Marko Saarm

Et taaskasutamine on moes, haarab nii mõnigi nädalavahetusel pintsli kätte ja asub vana mööblieset värskendama. Kiiresti ja mugavalt aitab seda teha värvimaailma viimaste aastate uustulnuk kriidivärv. 

Ülemöödunud laupäeval avati Viljandi Home Gallery keskuses stuudiopood Võõp, kus üks peamisi müügiartikleid ongi kriidivärvid. 

Stuudioks nimetab selle omanik Maren Vahter uut ruumi seepärast, et põhirõhk hakkab seal olema mööblivärvimise õpitubadel. «Praegu on igasugune isetegemine ja taaskasutus ju väga popp,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles