Presidendi hariduspreemiatele kandideerimise tähtaega pikendati

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendiloss Kadriorus.
Presidendiloss Kadriorus. Foto: ­­Toomas Huik

Presidendi tänavuse noore haridustegelase preemiale ja reaalainete eripreemiale kandideerimise tähtaega pikendati 27. oktoobrini. Kolm 4000 euro suurust noore haridustegelase preemiat annab vabariigi presidendi kultuurirahastu välja koostöös Danske Bankiga ning samuti 4000 euro suurune reaalainete eripreemiat koostöös Skype Eestiga.

Kandideerima on oodatud 35-aastased ja nooremad inimesed, kes on saavutanud väljapaistvaid tulemusi õpetaja või õppejõuna, haridusasutuste või -organisatsioonide töötajana, õppematerjalide väljatöötajana ning haridusuuenduste algataja või elluviijana.

Kandidaate saavad esitada tingimustele vastavad kandidaadid ise, nende tööandjad või muud haridusalal tegutsevad organisatsioonid ja inimesed. Valiku kandidaatide seast teeb kultuurirahastu nõukogu.

Esitada tuleb kandidaadi kirjalik avaldus koos isikuandmete, preemia saamiseks esitatud tegevuste põhjaliku kirjelduse ja soovituskirjaga, mis tuleb saata 27. oktoobriks digitaalselt allkirjastatuna e-posti aadressil vpinfo@vpk.ee või vabariigi presidendi kultuurirahastu postiaadressil Weizenbergi tänav 39, 15050 Tallinn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles