Uus võimuliit pani raekojas lepingule allkirju

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue võimuliidu esindajad kogunesid pühapäeval kell 15 raekotta koalitsioonilepingut allkirjastama. Laua otsas istusid Helmut Hallemaa (vasakul), Madis Timpson ja Harri Juhani Aaltonen.
Uue võimuliidu esindajad kogunesid pühapäeval kell 15 raekotta koalitsioonilepingut allkirjastama. Laua otsas istusid Helmut Hallemaa (vasakul), Madis Timpson ja Harri Juhani Aaltonen. Foto: Elmo Riig

Viljandi uue koalitsiooni esindajad allkirjastasid pühapäeval raekojas uue võimuleppe, mis sündis osaliste hinnangul väga kiirelt ja suurte vaidlusteta.

«Ma olen olnud elus mitme koalitsioonikõneluste juures nii riigi kui kohaliku omavalitsuse tasandil, aga nii lihtsalt pole lepe kunagi varem sündinud,» kinnitas Reformierakonna Viljandi liider ja tulevane linnapea Madis Timpson. «Läbipaistvus, kaasamine ja efektiivsus,» loetles Timpson märksõnu, mis peaksid uut liitu iseloomustama. «Ja seda viimast ehk efektiivsust ei tasu kindlasti alahinnata.»

Vastses leppes Timpsoni arvates mingeid üllatusi ei ole, sest need kõik tulenevad erakondade lubadustest. Paljuski sõnastab leping ka juba varem ettevalmistatud tööde jätkamist ja lõpetamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles