Tulevik naasis pealinnast suure kaotusega

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevikul oli sel laupäeval Tallinnas raske mäng, kus pall tuli oma väravast välja võtta kuus korda. Foto on pärit nädalatagusest kodumängust Narvaga.
Tulevikul oli sel laupäeval Tallinnas raske mäng, kus pall tuli oma väravast välja võtta kuus korda. Foto on pärit nädalatagusest kodumängust Narvaga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kadrioru staadionil paarisaja pealtvaataja ees FC Levadiaga kohtunud Viljandi Tulevik pidi vastu võtma suure 0:6 kaotuse. Poolaeg kaotati kahe väravaga.

Levadia asus kohtumist juhtima mängu 11. minutil kui Kaspar Mutso suutis palli Tuleviku väravasse saata. Seitse minutit hiljem suurendas kodumeeskonna eduseisu Aime Marcelin Gando Biala.

Teisel poolajal löödi väravad 58. ja 75. minuti vahel. Vähem kui paarkümmend minutit enne lõpuvilet Tarmo Kingi löödud värav jäi kohtumises viimaseks.

Tulevikul on sel hooajal jäänud mängida veel kodus Nõmme Kaljuga ning võõrsil Sillamäega. Turniiritabelis on Tulevik 25 punktiga eelviimasel kohal ning sealt pole võimalik enam kõrgemale tõusta ega madalamale langeda. See tähendab, et automaatselt Tulevik liigast välja ei lange, küll aga tuleb sügisel pidada üleminekumäng esiliigas iseseisvatest klubidest teise koha saanud meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles