Viljandi vald peab koalitsiooniläbirääkimisi

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koalitsiooniläbirääkimised Viljandi vallas. Laua ümber on Ene Saar, Alar Karu, Hellar Mutle, Ülo Tuvi ja Kaupo Kase.
Koalitsiooniläbirääkimised Viljandi vallas. Laua ümber on Ene Saar, Alar Karu, Hellar Mutle, Ülo Tuvi ja Kaupo Kase. Foto: Viljandi valla arhiiv

Isamaa ja Res Publica Liidu, valimisliidu Vabad Vallakodanikud ja Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esindajad otsustasid ühiselt alustada koalitsiooniläbirääkimisi Viljandi valla võimuliidu loomiseks.

«Haldusreformi keerukust mõistes on oluline, et Tarvastu ja Kolga-Jaani valla Viljandi vallaga liitumisel oleks osalistel võimalikult palju nii maailmavaatelisi kui ka programmilisi kokkupuuteid. Kõige suurema ühisosa leidsime Vabade Vallakodanike ja Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna programmilistest lubadustest.» sõnas IRL-i nimekirja esindaja Alar Karu. «Üks kõige olulisemaid ühiseid põhimõtteid oli meile kõigile see, kuidas lastega perede kulusid madalal hoida. Kokkuleppimist vajavad sünnitoetus, lasteaia kohamaks, huviringide osalus ja palju muud. Meile on oluline, et Viljandi valla pered oleksid õnnelikud ja neis sünniks palju õnnelikke lapsi.»

Investeeringutest ja arendusprojektidest rääkides on aluseks liitumisleping ning lisaprojekte arutatakse eraldi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles