Mulgimaal jagasid poliitikud võimu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast mulkide võimuliidu loomist avati Abja vallamajas alkoholivaba vahuvein. Uus vallavanem Peeter Rahnel valas esimesena klaasi täis abivallavanem Ene Maatenil.
Pärast mulkide võimuliidu loomist avati Abja vallamajas alkoholivaba vahuvein. Uus vallavanem Peeter Rahnel valas esimesena klaasi täis abivallavanem Ene Maatenil. Foto: Marko Saarm

Mulgid olid Viljandimaal esimesed, kes panid võimuliidu leppele allkirja ja jagasid ära töökohad uue valla juhtkonnas. Kahe tippjuhi nimi on selgeks saanud ka Põhja-Sakalas, kuid Viljandi linnas ja vallas poliitikud alles mõtlevad.

Neljapäeva hommikul kirjutasid Mulgi vallas valimistel võidutsenud Eesti Keskerakonna ning Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esindajad alla koalitsioonilepingule. Selle järgi saab Mulgi vallavanemaks keskerakondlane Peeter Rahnel ja volikogu esimeheks Arvo Maling IRL-ist. Lisaks hakkab tööle neli abivallavanemat ehk piirkonna juhti. Mõisakülas saab selle koha Ervin Tamberg ja Hallistes Ene Maaten, Abja ja Karksi piirkonna juhte veel otsitakse.

Seda, kuhu tuleb valla keskus, lepingupartnerid ei öelnud. «Täna me seda küsimust siin ei aruta. Mingit võitlust ei ole, valla keskuse küsimus otsustatakse volikogus hääletades,» sõnas  Peeter Rahnel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles