Näitlejad teevad baaris pidu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uhiuued DJ-d tutvustavad baaris küll endale meelepärast muusikat, kuid seisavad ka selle eest, et rahval jätkuks tantsulusti.
Uhiuued DJ-d tutvustavad baaris küll endale meelepärast muusikat, kuid seisavad ka selle eest, et rahval jätkuks tantsulusti. Foto: Erakogu

Sel reedel Cheersis üles astuvatel DJ-del on kasutada proovipäev, sest kuigi nad oma igapäevaelus tegelevad kultuuri ja meelelahutusega, siis muusikat nad pidulistele tavaliselt ei mängi. 

Pidu «Fantastic Four» sai pealkirja nelja näitleja ja elukunstniku järgi, kes reedel õhtul baaris rahvast teenindavad ja plaate keerutavad. 

Seriaalidest «Vabad mehed», «Viimane võmm» ja «Siberi võmm» tuntud Karl Robert Saaremäe käis mõne päeva eest Cheersiga tutvumas ja DJ-ks olemist harjutamast ning nägi seal kaht kipsist maski, mis olid tema isa nägu. 

Üks Cheersi eestvedajatest Valter Vaha rääkis, et selliseid näokujusid on neil seina peal kokku viis ja need on ostetud vana Ugala väljamüügilt. Ka varem oli arvatud, et mõni neist on Üllar Saaremäe nägu, aga nüüd andis poeg sellele kinnituse. 

Lisaks Karl Robert Saaremäele harjutavad DJ-puldis ja baarileti taga kätt Ugala teatri näitlejad Rait Õunapuu ja Martin Mill ning kirjandus- ja kultuurihuviline elukunstnik Jorma Joko Jürgens. 

Idee niisugused mehed Cheersi kutsuda tekkis Vaha sõnul sellest, et baar tahab tutvustada elu, mis leti taga käib, ka neile, kes tavaliselt on kliendi rollis. «Nüüd nad näevad, milline see töö on,» ütles ta. «Lisaks on inimestel kindlasti huvitav, kui tuntud näod vastu vaatavad.»

Koostöö sai alguse Cheersi meeskonna ja näitlejate ühise tuttava Jürgensi kaudu. «Tema rääkis näitlejatega, kes olid kohe nõus,» ütles Vaha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles