Sügisregatil jagus medalirõõmu kahestele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meestest olid Joonas Toom ja Hugo Mengel roolijata kahepaadil mõlemal distantsil teised, kaotasid vaid Läti paatkonnale ja tulid kokkuvõttes teiseks.
Meestest olid Joonas Toom ja Hugo Mengel roolijata kahepaadil mõlemal distantsil teised, kaotasid vaid Läti paatkonnale ja tulid kokkuvõttes teiseks. Foto: Erakogu

​Looduse kolletudes teevad Eesti sõudesportlased võistlushooaja viimaseid tõmbeid. Läinud nädalavahetusel Emajõel peetud väikeste paatide regatile järgnev kaheksaste võiduajamine tähistab põgusat puhkust ja uue töötsükli algust tulevase aasta nimel.

Viimastel aastatel on Eesti tipptegijad sügisesest mõõduvõtust eemale jäänud ja erandiks polnud tänavunegi. Maailmameistrivõistluste medalimehed olid väljateenitud puhkusel. Tiitlivõistluste järel Ameerikat avastama jäänud viljandlased Kaspar Taimsoo ja Kaur Kuslap naasid suurema kärata kodumaale läinud laupäeval.

Väikeste paatide regatt on kahepäevane mõõduvõtt, kus esimesel päeval sõidetakse 4000 ja teisel 2000 meetrit ning võitja selgitatakse kahe distantsi aegade liitmisel. Samuti pole seal eri vanuseklasside arvestust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles