Kõrgliiga esindus alustas konarlikult

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval alanud Eesti võistkondlikel lauatennisemeistrivõistlustel teenis Sakala klubi esindus kaks võitu ja kaks kaotust. Mängiva treeneri Kert Villemsi sõnul on võistkonna eesmärk jõuda tiitlivõistlustel vähemalt nelja tugevama sekka ehk play-off`mängudele.
Laupäeval alanud Eesti võistkondlikel lauatennisemeistrivõistlustel teenis Sakala klubi esindus kaks võitu ja kaks kaotust. Mängiva treeneri Kert Villemsi sõnul on võistkonna eesmärk jõuda tiitlivõistlustel vähemalt nelja tugevama sekka ehk play-off`mängudele. Foto: Elmo Riig

Laupäeval Viljandimaal mängitud Eesti eri tugevusliigade võistkondlike lauatennise meistrivõistluste avapäev andis kevadistesse play-off’idesse ihkavale Sakala kõrgliiga esindusele kaks võitu ja kaks kaotust.

Kohaliku lauatenniseklubi meeskonna mängiv treener Kert Villems tõdes, et tiitlivõistluste esimene päev ei kujunenud kõige õnnestunumaks, kuid põrumiseks ta algust ei pea.

«Läks üle kivide ja kändude, aga oleks võinud veelgi kehvemini minna,» tõdes treener. «Saime veidi ootamatu kaotuse Narvalt, samas päästsime otsustava matšiga võidu Rakvere vastu mängides.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles