Olümpiakomitee kiidab Viljandi staadioni ja terviserada

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa kergejõustiku meistrivõistlused peetakse 16. ja 17. juunil.
Viljandimaa kergejõustiku meistrivõistlused peetakse 16. ja 17. juunil. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti Olümpiakomitee (EOK) andis oma tunnustuse 18 piirkondlikule multifunktsionaalsele spordikeskusele, mis paistavad silma kvaliteetse infrastruktuuri ja teenuste poolest ning mille tingimused võimaldavad piirkonnas noorte- ja harrastusporti edendada.

Olümpiakomitee täitevkomitee liikme, sporditaristukomisjoni esimehe Riho Terrase sõnul annavad piirkondlikud spordikeskused suure panuse eestimaalaste liikumisharjumuste kujundamisesse. «Eestis on palju spordikeskusi, kus tehakse iga päev pühendunult tööd selle nimel, et inimesed saaksid mugavates ja turvalistes tingimustes mitmekülgselt liikuda ja sporti teha. Nii areneb liikumisharrastus ning sirguvad ka uued tippsportlased. EOK tunnustusplaadiga anname teada, et oleme piirkondlike spordikeskuste tööd märganud ning väärtustame nende panust sportlikuma, tugevama ja tervema Eesti eest,» kõneles Terras olümpiakomitee pressiteenistuse vahendusel.

Tunnustuse saavad keskused valis EOK välja maakondlike spordiliitude ettepanekute alusel ning Viljandimaal pälvivad kiituse Viljandi staadion, pallimängude välisväljakud ja terviserada.

Foto: EOK

Tunnustuse pälvinud 18 piirkondlikku multifunktsionaalset keskust saavad oma hoone fassaadile üles panna tunnustusplaadi «Eesti Olümpiakomitee poolt tunnustatud spordikeskus» ning võivad seda tunnustussilti kasutada kümme aastat.

EOK sporditaristukomisjon uuendab tunnustatud spordikeskuste nimekirja 2019. aasta sügisel.

Eesti Olümpiakomitee töötab spordi katusorganisatsioonina tippspordi arendamise, noortespordi kandepinna laiendamise ja liikumisharrastuse edendamise nimel, järgides olümpiaväärtusi ja ausa mängu reegleid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles