Sotside esindaja sõnul eksitab IRL-i kohalik juht avalikkust

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Mart Salumäe (keskel)
Juhan Mart Salumäe (keskel) Foto: Marko Saarm / Sakala

Sotsiaaldemokraatide esindaja Juhan-Mart Salumäe sõnul ei vasta tõele Isamaa ja Res Publica Liidu Viljandi osakonna juhi Harri Juhani Aaltoneni Sakalale antud intervjuus kõlanud väide justkui oleksid sotsid pakkunud IRL-ile linnapea kohta.

„Sellist käitumist poleks ma Harri Juhanilt oodanud,” teatas Salumäe oma Facebooki postituses ja teatas, et nüüd on jõutud olukorda, kus teineteist ei respekteerita.

Salumäe kirjeldas, et esmaspäeval kell 14 kohtusid Viljandi sotsiaaldemokraatide ja IRL-i esindajad, et kaaluda võimalikku koostööd koalitsiooni moodustamiseks. „Pakkumine oli konkreetne ning sõnastasime selgelt, et liidu puhul eeldame linnapeakohta. Väide, justkui oleksime "andnud mõista" valmidusest neile linnapea kohta anda, on lugeja eksitamine, minu silmis tahtlik,” kirjutas Salumäe.

Artikli algses variandis oli kirjas, et Juhan Mart Salumäe süüdistas IRL-i Viljandi osakonna juhti Harri Juhani Aaltoneni valetamises. Oma Facebooki tekstis ta valetamisele viitavat sõna ei kasutanud. Samuti oli algselt eksitud Aaltoneni ametinimega. Ajakirjanik Marko Suurmägi palub vabandust

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles