Räsitud ridadega Tulevik sai valusalt napi kaotuse

Marek Tiits
, jalgpallivaatleja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga 33. voor tõi laupäeval Viljandi linnastaadioni murule kauged külalised: siia sõitis Narva Trans. Sel hooajal omavahelistes mängudes saadud võitude saldo oli ühe võiduga kiivas piirilinlaste poole ning Viljandi Tuleviku mehed võrdsete lahingus võidulisa teenida ei suutnud.

Juba paariminutilise mängu järel paljastas Tulevik oma rinnaesise, määris selle meega kokku ja kutsus herilased kohale. Kutsutut kehastanud Trans ei lasknud end pikalt paluda ja nõelas isukalt. Nurgalöögi järel ei saadud kinni Bi Sehi Elysee Irie’t, too pääses peaga üsna segamatult löögile ning pall maandus Karl-Romet Nõmme selja taha.

Standardolukordade kaitsmine on Viljandi meestele olnud sel hooajal komistuskiviks rohkem, kui nad seda sooviksid või toetajad näha tahaksid, treenereist rääkimata. Seda küll mitte tervikuna, sest näiteks karistusalasse saadetud trahvilöökide klaarimisel on näidatud sagedasti ka eeskujulikku või vähemalt head tegutsemist. Vastaste nurgalöögid aga on leidnud tee Viljandi esinduse väravasse lubamatult tihti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles