Sajud on viinud kruusateed väga halba seisukorda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pika vihmaperioodi tõttu on kruusateed väga kehvas seisus.
Pika vihmaperioodi tõttu on kruusateed väga kehvas seisus. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pika vihmaperioodi tõttu on kruusateed väga kehvas seisus. Vahepealsed paar kuiva päeva muutsid teid pisut tahedamaks ning võimaluste piires katsuvad hooldeettevõtjad riigi teid korrastada.

«Kahjuks ei soosi ilm kruusateede olukorra paranemist ning seetõttu oleme kriitilisemates kohtades asunud koormust piirama,» nentis hooldeosakonna juhataja Rainer Kuldmaa.

Tema ütlemist mööda on pikaajaline sajuperiood muutnud teed raskelt läbitavaks ning teehooldajad ei saa asuda olukorda parandama enne, kui on olnud kuivemaid päevi ja tee on tahenenud.

Kuldmaa lisas, et märja materjali liigutamine ühest tee äärest teise ei anna oodatud tulemust või muudab olukorda isegi kehvemaks. «Kui tekitada märjast kruusast porivallid, siis need on autojuhi jaoks ohtlikumadki kui mõnda aega sõita kõval pinnasel aukude vahel.»

Maanteeamet koos hooldeettevõtjatega teeb kõik endast oleneva olukorra parandamiseks ning palub liiklejatelt kannatust ja mõistmist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles