VIDEO: Rebastest kasukapooldajad loomi ei ohusta

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi kultuuriakadeemia esmakursuslastel sai seljataha rebasenädal, mille üldteemaks olid valimised. Muu hulgas valmisid temaatilised videod. Näiteks kultuurikorraldajate kursuse erakonna Pehmed ja Karvased teema oli "Karusnaha pooldamine".  

"Me hoolime loomadest ja külmetavatest tudengitest, meie ülesandeks on olla karusnahka pooldav erakond," kinnitas esimesel kursusel kultuurikorraldust õppiv Marleen Vitsut. "Kõik loomad peaksid sõlmima doonorluslepingu, sest siis nad saavad toetada tudengeid ja seda pärast oma surma. Meie ei kasuta loomade peal õelust ja jahimehed neid niisama maha ei noti."

Filmimiseks anti igale kursusele täpselt pool tundi.

"Meie sisseelamisperiood on olnud väga edukas. Iga üritus alates aktusest ja lõpetades köögi avamise pannkoogihommikuga on kinnitanud arvamust, et see on täiesti oma näo ja hingamisega kool," nentis Vitsut. "Meil on väga suur kogukonnatunne ja kooli üritustest ei taha puududa kuidagi – nii jääks väga paljust ilma."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles