Madis Timpson: Viljandis ei olegi nii vähe väärtuslikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et näidata seda, mis on veel tegemata, valis Reformierakonna linnapeakandidaat Madis Timpson (vasakul) Sakala peatoimetajale Hans Värele intervjuu andmiseks oma kunagise klassiruumi esise, mis koos ülejäänud Paalalinna kooliga vajab kõvasti remonti.
Et näidata seda, mis on veel tegemata, valis Reformierakonna linnapeakandidaat Madis Timpson (vasakul) Sakala peatoimetajale Hans Värele intervjuu andmiseks oma kunagise klassiruumi esise, mis koos ülejäänud Paalalinna kooliga vajab kõvasti remonti. Foto: Marko Saarm

Reformierakond käis valimisprogrammis suure eesmärgina välja sama lubaduse, mille tõstis eelmistel valimistel esile praegune linnapea Ando Kiviberg: panna Viljandi rahvaarv taas kasvama.

Kivibergil pole see õnnestunud, nagu ka 1996. aastast linnajuhtimise juures olnud Reformierakonnal. Oravapartei linnapeakandidaadi Madis Timpsoni sõnul on see võimalik, kui teha Viljandist maailma parim kodulinn. Juba praegu on siin tema kinnitusel päris palju sellist, mille üle rõõmus olla.

Madis Timpson, me oleme Paalalinna kooli koridoris selle klassi ukse taga, kus te esimesse klassi läksite. Aga kui ilm lubaks, teeksime intervjuud kooli staadionil. Hiljuti lubas üks potentsiaalne valija teile Facebooki vestluses, et kui hüppate seal 4,10 meetrit, annab ta hääle teile. Kas hüppasite?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles