Kaasliikleja peale kurjaks saanud purjus juht sõitis politseile sülle

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pimedal ajal asus purjus autojuht täistuledega jälitama autot, mille juht unustas nende kohtumise hetkel täistuled pooltulede vastu vahetada. Foto on illustratiivne.
Pimedal ajal asus purjus autojuht täistuledega jälitama autot, mille juht unustas nende kohtumise hetkel täistuled pooltulede vastu vahetada. Foto on illustratiivne. Foto: Peeter Kümmel

Politsei tabas kolmapäeva õhtul Leie tankla juures purjus juhi, kes üritas omapärasel moel kätte maksta autojuhile, kes mõni aeg varem oli unustanud õigel hetkel oma autol täistuled pooltulede vastu vahetada.

Kogu juhtum sai alguse ühel Kolga-Jaani valla teel, kus pärast kella seitset õhtul sõitsid teineteisele vastu kaks autot. Neist ühte juhtiv naine unustas autode kohtumisel täistuled pooltuledeks vahetada ning see häiris vastusõitva auto roolis olevat meest sedavõrd, et too pööras autonina ümber ja hakkas eksijat jälitama.

Pikka aega sõitsid nad teineteise järel mööda Kolga-Jaani valla teid ning jälitaja autol põlesid pidevalt täistuled. Ühel hetkel otsustas naine helistada telefonil 112 ning abi paluda. «Ta tunnistas kohe, et oli enne eksinud ja unustanud täistuled peale,» rääkis Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juht Alar Sadam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles