Poisid tõid sügisesest kevadpealinnast kulda

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Lips (sinises) teenis Türil esikoha kaalus alla 35 kg, milles võistlevad kõige kergemad noored.
Janar Lips (sinises) teenis Türil esikoha kaalus alla 35 kg, milles võistlevad kõige kergemad noored. Foto: Valdeko Kalma

​Türi spordiklubide liidu noorte vabamaadluse auhinnaturniir osutus Viljandi spordikooli õpilastele äärmiselt edukaks: meie spordipoisid ja -tüdrukud teenisid hulga peale viies võistlusrühmas esikoha, lisaks võitsid nad ühe hõbeda ja kolm pronksi.

Turniir, millel tegid kaasa 2000. aastal ja hiljem sündinud sportlased, tõi kevadpealinna 84 osalejat. Rahvusvahelist hõngu andsid mõõduvõtule kahe Läti maadlusklubi esindused. 

Kõige kergemas noortekaalus alla 23 kg alustas Jürgen Lips avakohtumise seljavõiduga järvamaalase Aron Liebergi üle, teises ringis pidi ta aga tunnistama Võhma poisi Kevin Müüri paremust. Võistlust jätkas Jürgen Lips seljavõitude lainel, alistades märjamaalase Richard Böttkeri ja viimases kohtumises treeningukaaslase Ergo Altmetsa. Sellega võitis ta ka oma kaalu esikoha. Kevin Müür lõpetas võistluse kolme võidu ja ühe kaotusega kolmanda kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles