Kandidaat: ma ei taha vallavolikogusse!

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi valla valimisjaoskondade hääletuskabiinide seintelt võib leida teiste seas Kalju Ranna nime, ehkki eakas mees kinnitab, et ei taha poliitikaga tegemist teha. Pilt on tehtud kolmapäeval Vana-Võidus Viljandi kutseõppekeskusesse püsti pandud valimisjaoskonnas.
Viljandi valla valimisjaoskondade hääletuskabiinide seintelt võib leida teiste seas Kalju Ranna nime, ehkki eakas mees kinnitab, et ei taha poliitikaga tegemist teha. Pilt on tehtud kolmapäeval Vana-Võidus Viljandi kutseõppekeskusesse püsti pandud valimisjaoskonnas. Foto: Elmo Riig

Keskerakonna Viljandi valla nimekirjas kohalikel valimistel kandidaadina üles seatud eakas mees ei oska oma sõnul öelda, mis paberile ta alla kirjutas. Ühte raiub ta aga nagu rauda: poliitikaga ei taha ta mingit tegemist teha, ammugi veel volikokku pürgida.

Juhan Juhkamsoo
Juhan Juhkamsoo Foto: Elmo Riig

«Soovi ma selleks ei avaldanud,» ütleb kaheksakümnendates eluaastates Kalju Rand ajakirjanikuga vesteldes ilma pikema jututa. Hetk hiljem kinnitab aga, et pani allkirja paberile, mille Keskerakonna Viljandi valla esinumber Juhan Juhkamsoo (pildil) talle oli andnud. Samuti mäletab ta, kuidas Juhkamsoo kontrollis mitu korda tema isikuandmete õigsust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles