Juhtkiri. See õige

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: «Sakala»

Mida kauem miski ennast oodata laseb, seda enam võtab maad kartus, et sihile ei jõutagi. Niisugune seos kehtib ka nende eesmärkide puhul, mille täitmiseks ei ole selgepiirilist ajaakent. Kui ebaõnnestumiste jada kujuneb piisavalt pikaks, kipub inimestes pead tõstma ebausk: vahest ei ole mõni asi lihtsalt määratud juhtuma?

Sakala tähistas eile väikest juubelit, mis paistis viljandlaste seas tekitavat arvestatavat elevust. Neid inimesi, kellel on Viljandi veekeskuse ehitamise saaga hästi meeles, oli eilseni heal juhul mõni üksik. Säärase keskuse rajamise plaani esmamainimise aastapäeva puhul ilmunud ülevaade aitas toimunut meelde tuletada ja tutvustada.

Raudsest loogikast lähtudes ei tohiks olla ühtegi põhjust, mis välistab selle, et ühel päeval on Viljandi veekeskus tõsiasi. Küll aga on niisugune plaan aastate jooksul nõnda ära solgutatud, et ükskõik milline projekt lõpuks ellu viiakse, ei tekita see viljandlastes mõtet: «Voh, see saabki tehtud! See on see õige!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles