Avatud uste päevale on eriti oodatud kodused kaitseinglid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval avavad Lõuna-Eesti päästekomandod uksed külalistele.
Laupäeval avavad Lõuna-Eesti päästekomandod uksed külalistele. Foto: Päästeamet

Laupäeval, 14. oktoobril kella 12–16 avavad Lõuna-Eesti päästekomandod uksed külalistele. Eriti on seekord komandodesse oodatud emad, kes on kodus pere peamised kaitseinglid.

Avatud uste päeval näitavad päästjad masinaid, räägivad oma tööst ja õpetavad, kuidas koostada kodust evakuatsiooniplaani. Kõigi komandosi külastavate emadel vahel loositakse välja esinduslik ohutusvahendite pakett. Mõistagi ootavad päästjad, et emad võtaks kaasa teisedki pereliikmed.

Viljandimaal avavad laupäeval uksed kutselised päästekomandod Viljandis (Riia maantee 6), Abja-Paluojal (Kooli tänav 1), Mustlas (Posti tänav 52-c) ja Suure-Jaanis (Oja tee 2-b). Külalisi ootavad ka Karksi-Nuia ja Mõisaküla vabatahtlikud.

Lõuna päästekeskuse komandode asukohad leiab päästeameti kodulehelt, klõpsates kaardil, mis asub internetis https://www.rescue.ee/et/kodanikule/. Kontakte ja tuleohutusinfot saab alati küsida päästeala infotelefonilt 1524.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles