Kas Viljandis pakutakse maailma parimat või halvimat töökohta?

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Suurmägi
Marko Suurmägi Foto: Marko Saarm

MINA EI SUUDAGI välja mõelda, kas Viljandis pakutakse praegu maailma parimat või maailma halvimat töökohta, aga igatahes on saadaval Viljandi Veekeskuse juhatuse liikme koht.

Parimaks võib seda pidada ehk seetõttu, et pakutakse juhiametit kohas, mida pole olemas. Kunagi oli Viljandis vanglate haigla juht. Selle ameti juures oli suurim häda, et haiglat polnud ja lõpuks seda ka ei ehitatud ning aeg-ajalt uuris ajakirjandus, kui palju see inimene palka saab, mis tööd ta täpselt teeb ja keda ravib. Neile küsimustele polnud kellelgi mugav vastata. Viljandi veekeskuse plaani avalikustamisest saab täna 15 aastat. 2002. aasta 10. oktoobril kirjutas Sakala esimest korda, et siia seda tegema hakatakse. Tehakse seniajani.

Viljandi veekeskuse juhatuse liikme ametit vastu võttes ei tea te, mida ja kuhu te rajama hakkate. Te saate töötajaks äriühingus, mis kuulub poolenisti linnale ja poolenisti vallale. Selle äriühingu pangakontol peaks olema üle paarsaja tuhande euro. Kesklinna on ostetud rentnikuga kinnistu ja olemas on hulk ilusaid värvilisi pilte tulevasest keskusest. Paraku pole nende piltidega midagi teha, sest keskuse asukoha muutmise kavatsuse tõttu on arhitektuurikonkurss kasutu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles