Vallajuhtide plaan tooks panga asemele vallamaja (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadel tuli aktsiaseltsil Viljandi Veekeskus see maja osta, et lahendada sajandivahetusest õhku jäänud juriidiline küsimus umbes 60-ruutmeetrise maatükiga. Seejärel hakati sinna juba veekeskust kavandama, aga nüüd tahavad vallajuhid selle taas spordihoone taha rajada.
Kevadel tuli aktsiaseltsil Viljandi Veekeskus see maja osta, et lahendada sajandivahetusest õhku jäänud juriidiline küsimus umbes 60-ruutmeetrise maatükiga. Seejärel hakati sinna juba veekeskust kavandama, aga nüüd tahavad vallajuhid selle taas spordihoone taha rajada. Foto: Marko Saarm / Sakala

​Viljandi vald tahaks veekeskuse tarbeks ostetud pangamaja endale saada, et viia sinna oma sotsiaalameti töötajad, ning seetõttu leiavad vallajuhid, et veekeskus ise tuleks rajada spordihoone taha.

Linnapea on sõlminud küll kokkuleppe pangaga majast väljakolimiseks ja tarbijate ühistuga maade vahetamiseks, kuid veekeskuse ehituse ettevalmistamisega pole võimalik edasi minna, sest valla esindajad on loobunud plaanist toetada selle rajamist Vabaduse platsi äärde.

Vallajuhtide silmis on olud muutunud

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles