Otsepilt. Viljandi HC mängib Põlvas Servitiga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 19 kohtuvad Eesti käsipallimeistrivõistluste kolmandas voorus Põlva Serviti ja Viljandi HC. Põlva Mesikäpa hallis teoks saav vastasseis jõuab Postimehe vahendusel otsepildis ka Sakala lugejateni.

Mullu olid kahe Eesti tippklubi mõõduvõtud kohati vägagi pingelised, aga üheksast omavahelisest mängust võitis Serviti kaheksa ja korra lepiti viiki. Kui lisada siia tunamullune finaalseeria, mis lõppes 3:0 põlvalaste kasuks, pole Viljandi Serviti vastu võidurõõmu maitsnud juba tosinas järjestikuses kohtumises.

Viljandi meeskonna peatreeneri Marko Koksi sõnul on Serviti praegu selge soosik. «Nad timmivad vormi laupäevaseks euromänguks ja on meist kindlasti treenituses ees. Nende koosseis mullusega võrreldes ei muutunud ning kokkumäng ja kogemused räägivad nende kasuks.»

Nagu Koks nentis, peab Põlvas toime tulema Kristo Järveta, kes on hõivatud töökohustustega, ning kahtlane on seegi, kas kaitseväes teenivad Mikk Varik ja Mark Lõpp osaleda saavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles