Juhtkiri. Meie enda vanakesed

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: «Sakala»

Ülemiste vanakese pärand ei ole eestlastel veel lõplikult ununenud. Ja siinkohal on silmas peetud toda hiiglaslikku penoplastist monstrumit, kellega Tallinna linnapea Edgar Savisaar eelmiste kohalike valimiste ajal Ülemiste liiklussõlme avamistseremoonial dialoogi pidas. Savisaare juhtimisel on pealinnas varemgi vahetult enne valimispäeva kõigele lint külge pandud ja siis see kohe läbi lõigatud, kuid 2013. aastal suudeti vint ikka mitu korda üle keerata.

Ent ka mujal kui Tallinnas ollakse valmis selleks, et veidi enne hääletuskasti juures käimist minnakse omavalitsuses kõiksuguste avamistega pisut metsikuks. Väiksemates linnades ja valdades ei aeta asja lihtsalt nõnda suure joonega.

Eelmisel laupäeval avati Mustlas päris kena tulevärgiga purskkaev, mis pole veel valmis. Ja 10. oktoobril, mil Edgar Savisaare ja Ülemiste vanakese jutuajamisest möödub neli aastat, avatakse Ramsil lasteaia uus maja, mida on juba kaks kuud sihipäraselt kasutatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles