Vaba mõte. Avamise aeg

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Väre
Hans Väre Foto: Elmo Riig

Vallavanem sidus lipsu kaela. Ühepoolse sõlmega – nii oli moodsam. Lips ise polnud teab mis uus, aga üks vallavanema lemmikutest, mida ta ikka oli tähtsamatel puhkudel kandnud. Sellega oli ta mõne aasta eest isegi presidendi vastuvõtul käinud.

Nüüd seisis ees lasteaia avamine. Eelmisel aastal, kui ehitushange vaidluste tõttu jälle edasi lükkus, oli ta küll ärritusest arvutihiire nii kõvasti vastu lauda virutanud, et sellel vasak klahv küljest kukkus, aga tagantjärele oli tal toonase viivituse üle hea meel. Väga hea meel. Täpselt enne valimisi sai valmis.

Avamisi oli üldse õnnestunud sel korral hästi sättida. Ees ootasid veel seitse maja, neli treppi, Metsatuka panoraam ... Rahvas näeb, et nelja aastaga on kõvasti tööd tehtud. Abiks oli muidugi seegi, et enne teiste omavalitsustega ühinemist võis laenu võtta, nii et tolmas. Nii sai teha ka selliseid asju, mida oma raha eest oleks tahtnud ette võtta sama palju kui taldrikutäit praetud ritsikaid. Nüüd oli teine lugu. Küll koos tagasi makstakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles