Laupäeva hommik turuväravas algas poliitikute omavahelise tögamisega

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui Helir-Valdor Seeder oma papist teisikuga turule jõudis, olid sotsid ja Reformierakond juba platsis. Kui sotside linnapeakandidaat Helmen Kütt märkas Seedrit suure kujuga tulemas, ütles, et neil selliseid pole, sest ega nad mingid papist poisid pole.

Seeder rääkis, et tavaliselt käib ta ringi oma prouaga, aga valimiste ajal võib teda tõesti kohata ka enda kujuga, mis on tal olemas juba varasemast ajast.

Turu värava juures esimeste seas kohal olnud ja konkurentide üle nalja heitnud Helmen Kütt ütles, et tegelikult ei võta ta kedagi kui konkurenti, vaid kõik on tema silmis koostööpartnerid, sest valitsust ei saa üksi teha ja volikogu kohad tuleb ka ära jagada. Kui reformierakondlane Tiit Jürmann Kütil tervituseks kätt surus, küsis naine: «Aga valija?». Sellega juhtis Kütt Jürmanni tähelepanu sellele, et too ka temaga vestelnud mehe terekäe vastu võtaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles