Tulevik pääses hõlpsalt kevadel jätkama

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval Viljandi staadionil aset leidma pidanud Eesti jalgpalli karikavõistluste kaheksandikfinaali kohtumine lahenes Tulevikule vaevata soovitud moel: mõni tund enne mängu algust teatas vastane Maardu United, et loovutab võidu võitluseta.

Viljandi Tuleviku peatreener Aivar Lillevere leidis, et ees ootavaid Premium-liiga vastasseise silmas pidades oli kohtumise ärajäämine ühest küljest küll hea, aga teisest küljest halb. Tema sõnul on esinduskoosseisus praegu suuremate või väiksemate vigastustega meeste kontsentratsioon üpris kõrge ning seetõttu valmistusid nad teise liiga võistkonnale vastu astuma suure hulga duubelkoosseisu mängijatega.

«Jalgpall on selline, et kunagi ei tea. Vastast alahinnata pole mõistlik, seda näitas ka kolmapäevane Nõmme Kalju ja Paide kolmandas liigas mängiva võistkonna penaltiseeriani läinud kohtumine,» kõneles Lillevere. «Selles mõttes pääsesime hõlpsalt. Samas oleksime Maarduga mängides saanud korraliku treeningu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles