Meeskonnal on korralik edu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme on Viljandi HC meeskonnal hooaja esimene ametlik koduväljakumäng: ta on karikavõistluste avaringi korduskohtumises vastamisi Tallinna Oskariga. Pühapäeval peetud avamängus oli viljandlaste suurim väravaviskaja Robert Lõpp.
Homme on Viljandi HC meeskonnal hooaja esimene ametlik koduväljakumäng: ta on karikavõistluste avaringi korduskohtumises vastamisi Tallinna Oskariga. Pühapäeval peetud avamängus oli viljandlaste suurim väravaviskaja Robert Lõpp. Foto: Elmo Riig

Eesti käsipalli karikavõistlused jätkusid pühapäeval kahe kaheksandikfinaalpaari esimese kohtumisega, millest võitjana väljusid meistriliiga esindajad. Viljandi HC alistas võõrsil Tallinna Oskari 34:25 (17:9) ning teises mängus sai Aruküla/Audentes võimsa võitluse tulemusena 29:27 (11:16) jagu esiliigaklubi HC Tallinna teisest koosseisust.

Kolm aastat tagasi Eesti karikasarjas võidurõõmu maitsnud Viljandi HC sõitis külla kahekordsele karikavõitjale Tallinna Oskarile, kelle tiitlid tulid enam kui 20 aastat tagasi. Oskaris mängisid peamiselt veteranid, teiste seas olid rivis 1996. aasta karikavõitjad Raiko Pajust, Janek Veltmann ja Imre Erik. Avapoolaja keskpaigani püsis mäng võrdsena, ent vaheajale läksid 17:9 eduseisus viljandlased.

Teine pooltund möödus jälle suhteliselt võrdses heitluses. Viljandi HC kasvatas eduseisu vaid ühe värava võrra ning sai homseks koduseks kordusmänguks turvalisena tunduva 34:25 edu. Üleplatsimehena viskas Robert Lõpp Viljandi HC poolel 13 väravat, Oskaris oli täpseim 37-aastane Priit Kotsar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles