Koerailm muserdab tänavaturgude päeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi 734. sünnipäeva tähistamise osaks on täna kella 16-ni kestev ülelinnaline tänavaturgude päev, mil igast tänavast, majaesisest ja hoovist võib saada laada- või kohvikuplats. Ehkki algatusega oli liitunud hulk kohti, tuli neil vihma eest varju alla pageda ning ka huvilisi oli lõunaks olnud väga vähe. 

Viljandi raekoja fuajees on avatud kohvik ja täika. Nagu ütles linna avalike suhete ja turismiameti juht, Miki-Hiire kampsuniga Krista Kull, on kohvikus pakutavad koogid seitsme raekojas töötava naise küpsetatud. Samuti olid nad kodust kaasa toonud hoidiseid, riideid ja kingi. Kõik läheb soodsa hinnaga müügiks. Eesmärk on üllas, nimelt soovitakse koguda raha kahe perekonna nelja lapse huvitegevuse toetamiseks. „Kõik pered ei saa paraku oma rahakotist laste huvitegevuse eest tasuda,“ sõnas Krista Kull. Keskpäevaks oli seal ostmas käinud kolm inimest. 

Vinoteegis Mulks oli selle omanik Villem Varik koos sõbra Siim Saarseniga püsti pannud meestetäika. „Mu elukaaslane leiab kasutatud asjade poest endale alati riideid ja kingi, aga mina mitte. Mõtlesin, et sedapuhku võiks meestele panustada,“ ütles Siim Saarsen. Laual oli kõikvõimalikke särke ning nurgas ootasid uut omanikku elektriorel ja mitu kitarri. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles