Kergejõustikuseeniorid selgitasid välja parimad

, võistluste peakohtunik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2017. aasta parimad veterankergejõustiklased on Hilja Bakhoff ja Arvo Nurm.
2017. aasta parimad veterankergejõustiklased on Hilja Bakhoff ja Arvo Nurm. Foto: Aivar Hommik

Traditsiooniliselt selgitavad Viljandimaa veteransportlased septembri esimesel nädalavahetusel Viljandi linnastaadionil kuuel kergejõustikualal parimaid

Kõik osalejad võistlevad koos ja paremusjärjestus selgub vanusekoefitsienti arvestades. Konkurentsi tekitamiseks on võistlused lahtised, mis tähendab, et osaleb ka tugevaid seeniorsportlasi väljastpool Viljandimaad.

Sel korral loovutasid kohalikud veteranid kaks meistrimedalit ja seda Viljandi juurtega sportlasele Viktor Kruusele, kes esindab Narvat. Kruuse võistles M-65 vanuseklassis ning võitis 100 meetri jooksu tulemusega 13,65 (koefitsienttulemus 11,08) ja kettaheite tulemusega 38.84 (koefitsienttulemus 45.19).

Neil võistlustel on tavaks saanud ka parimate Viljandimaa seenioride valimine. Meie 2017. aasta parimad veterankergejõustiklased on Hilja Bakhoff, kes võistleb klassis N-90, ja Arvo Nurm, kes kuulub klassi M-65. Bakhoff võitis läinud laupäeval kuulitõuke tulemusega 5.44 ja kettaheite tulemusega 13.73 ning Nurm kuulitõuke tulemusega 12.76 ja odaviske tulemusega 40.84.

Võistluse tulemused on leitavad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles