Ugala hooaega avav minifestival naudib publikumenu

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoriinil osales 14 neljaliikmelist võistkonda
Viktoriinil osales 14 neljaliikmelist võistkonda Foto: Heigo Teder/Ugala

Pühapäeval alguse saanud Ugala 98. hooaega avav minifestival sai eile jätku ning Ugala teatrikohvik oli juba teist õhtut pilgeni rahvast täis. Kui teisipäeval kohtus publik Ugala teatri loomingulise juhi Ott Aardamiga, siis sel korral täitsid kohviku viktoriinisõbrad.

Ugala enda mälumängusõltlased Liis Aedmaa, Gerda Sülla ja Mari Nurk korraldasid minifestivalil mälumängu, millel küsimusi jagus nii maailma, teatri kui ka teatrimaailma kohta.

Lõbus ja hariv oli viktoriini nii läbiviijatele kui osalejatele. Ühe ülesandena tuli osalejatel ära arvata nelja Eesti teatri publikumärk, samuti tuli lahendada viis Ugala teatri töötaja nimest moodustatud anagrammi. Nalja pakkus tõsiasi, et viiest kolm osalesid ka viktoriinil.

Viktoriinist võttis osa 14 võistkonda. Pingelise võistluse esikolmiku moodustasid võitja Villa Hortensia, teise koha saanud Sidekriips ja kolmandaks tulnud RaudSink.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles