Virtuaaltuurid tutvustavad kutsekoolide õpikeskkonda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Interaktiivne ülevaate tutvustab kutsekoolide õppimisvõimalusi.
Interaktiivne ülevaate tutvustab kutsekoolide õppimisvõimalusi. Foto: Kuvatõmmis

Sihtasutuse Innove eestvedamisel on valminud Eesti kutsekoolide virtuaaltuurid, mis annavad interaktiivse ülevaate nende õppehoonetest, masinapargist, erialadest ja õhustikust. Kodust lahkumata saab nüüd tutvuda koguni 31 kutsekooliga.

Innove kutsehariduse maine valdkonnajuhi Kristel Mõistuse sõnul tõstab virtuaaltuuride projekt esile kutsekoolide tänapäevast õpikeskkonda ja kõrgel tasemel masinaparki.

«Tahame virtuaaltuuridega näidata, et üle Eesti on väga palju ilusaid, eriilmelisi ja ajakohaste õppevahenditega kutsekoole, kust saab tugeva ja konkurentsivõimelise hariduse,» kõneles Kristel Mõistus.

Kõik 31 virtuaaltuuri võimaldavad huvilisel kooliruume avastada 360-kraadise vaate abil, lisaks toetavad orienteerumist vaatepunktide menüü ning ruumide ja õppeprotsesside kirjeldus.

«Igasse virtuaaltuuri on valitud vähemalt kümme vaatepunkti, mis iseloomustavad iga kutsekooli õpetatavaid erialasid ja tugevusi kõige paremini,» ütles Mõistus.

Virtuaaltuuridega saab tutvuda kutsehariduse infoportaalis kutseharidus.ee/virtuaaltuurid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles