Kümnekordne Eesti meister asus Põltsamaal juhtima muusikakooli

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Männik juhib sellest õppeaastast Võhma muusikakooli.
Hannes Männik juhib sellest õppeaastast Võhma muusikakooli. Foto: PEETER K

Sellest õppeaastast juhib Põltsamaa muusikakooli põline Võhma elanik ja haridustöötaja Hannes Männik.

Kergjõustikuringkondades hästi tuntud treener ja spordimees võttis töö Põltsamaa muusikakooli juhina vastu mõningate kõhkluste järel, kirjutab Jõgevamaa ajaleht Vooremaa.

Seitsmel korral Eesti kolmikhüppemeistriks tulnud ning Viljandi kergejõustikseltsi Sakala teatejooksumeeskonna koosseisus kolm Eesti meistrivõistluste teatejooksu kuldmedalit saanud 51-aastane Männik on 1990. aastast tegutsenud Võhma koolis kehalise kasvatuse õpetaja ja kergejõustikutreenerina, hiljem ka infojuhi ja arvutiõpetajana.

Muusikakooli hingeelu spordimehele siiski päris tundmatu pole. Ta on asendajana olnud mõne aasta eest juhiametis kodulinna muusikakoolis ning õppeaastal 2015/2016 ka Viljandi muusikaakooli õppejuht.

Muusikaga on Hannes Männikul oma elus siiski mõnevõrra kokkupuutumist olnud: ta on omal käel kitarrimängu õppinud ja oskab akordidega oma laulu saata. Praegu laulab ta kahes kooris, millest üks on Võhmas tegutsev segakoor Leelo ja teine Viljandimaa kammerkoor, mille liige ta on olnud viimased kaks aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles