Viljandimaa töömessil pakutakse üle 130 töökoha

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna peetakse Sakala keskuses töömessi.
Täna peetakse Sakala keskuses töömessi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna on Viljandis Sakala keskuses töömess.

Uksed avatakse kell 10 ning mess vältab kella 13-ni. Messil osaleb 26 tööandjat nii Viljandi linnast kui maakonnast ning töökohti on pakkuda üle 130. Tööd pakutakse erinevates valdkondades, näiteks metalli-, puidu- ja tekstiilitööstuses, sotsiaalvaldkonnas ja klienditeeninduses. Mitu tööandjat on valmis värbama ka vähenenud töövõimega inimesi ja noori.

Töötukassa Viljandimaa osakonna juhataja Merit Laan rääkis, et tööandjate huvi messil osaleda oli väga suur. «Et maakonna tööturu seis kaldub praegu töökäte puuduse poole, oli tööandjate huvi suur. Tänavune mess keskendubki suures osas töövahendusele, et viia omavahel kokku võimalikult palju tööotsijaid ja tööandjaid,» lisas Laan.

Tööandjate kõrval osalevad messil töötukassa head koostööpartnerid Viljandimaa arenduskeskus, maksu- ja tolliamet ning tööinspektsioon, kes messikülalistele vajalikku infot jagavad ja küsimustele vastavad. Kuulata saab ka ettekandeid karjäärinõustamise, töösuhete, palkade ja maksude teemal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles