Väikelinna kohviku menüüst ei tohi puududa šnitsel ega kotlet

Sigrid Koorep
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marnek Tugevus on kohvikupidajana tegutsenud tänaseks päevaks viis aastat.
Marnek Tugevus on kohvikupidajana tegutsenud tänaseks päevaks viis aastat. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui Marnek Tugevus viis aastat tagasi Karksi-Nuia keskväljaku äärde kohviku Pop Cafe rajas, ei olnud tal söögikoha pidamise kogemusi. Nüüd võib ta öelda, et on klientide ootusi tundma õppinud ja möödunud aasta oli ettevõtele rekordaasta nii külastajate arvu kui käibe poolest.

2012. aasta suvel enne avamist korraldas Tugevus sõpradele proovipäevi, et saada teada, mida kohvikus või selle toiduvalikus veel muuta. Praegu teab ta, et lisaks muule peavad menüüs kindlasti olema šnitsel ja kotlet, samuti hamburger ja friikartulid, mis on kujunenud laste lemmikuks. 

«Kuni 70 protsenti meie klientidest on läbisõitjad,» lisas ta ja tähendas, et seda ei osanud ta küll ette näha, et Karksi-Nuias peatub nii palju turiste. Samuti on oma päevapakkumised ja lõunakliendid, kuid kliente jagatakse sõbralikult teise Karksi-Nuias tegutseva söögikohaga Heim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles