Septembris saab kinos rohkesti rokkida

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metal-bänd Slipknot esitleb peagi oma uhiuut kontsertfilmi «Slipknot – Day of the Gusano».
Metal-bänd Slipknot esitleb peagi oma uhiuut kontsertfilmi «Slipknot – Day of the Gusano». Foto: forumcinemas.ee

September on Forum Cinemase kinodes rokikuu ning linastuvad muusikamaailma tuntud nimede verivärsked kontsertfilmid, mis on loodud just kinos kogemiseks.

Otsa teeb lahti täna ekraanidele astuv metal-bänd Slipknot oma kontsertfilmiga «Slipknot – Day of the Gusano». Film sukeldub ühe planeedi põnevama live-bändi ajaloolisse esinemisse Mehhiko «Knotfestil» ja bändi fännide eludesse ning kajastab selle legendaarse kollektiivi enam kui paarikümne aasta jooksul tekitatud kaost, põnevust ja kogukonnatunnet.

Kolmapäeval, 13. septembri õhtul rõõmustab fänne Pink Floydi laulja ja kitarrist David Gilmour oma kontsertfilmiga «David Gilmour – Live At Pompeii». See on tõeline audiovisuaalne etendus, milles kasutatakse lasereid, pürotehnikat ja hiiglaslikku ekraani. Laule saadavad spetsiaalselt selleks loodud filmid. Kontserdil esitatakse palu kõigist Davidi karjääri perioodidest ning ka klassikalisi Pink Floydi lugusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles