Valgerannas selgusid maakonna golfimeistrid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa tänavuse aasta golfimeistrivõistluste esikolmikusse jõudnud mängijad. Pildil on vasakult Vahur Roht, Reevo Kirna, Joel Adul, Anete Liis Adul, Anne Kilk ja Ene Anton.
Viljandimaa tänavuse aasta golfimeistrivõistluste esikolmikusse jõudnud mängijad. Pildil on vasakult Vahur Roht, Reevo Kirna, Joel Adul, Anete Liis Adul, Anne Kilk ja Ene Anton. Foto: Ivo Kraus

Laupäeval selgitati Valgeranna golfiväljakul Viljandimaa golfimeistrid.

Naiste arvestuses võitis 77 löögiga Anete Liis Adul ning meeste arvestuses saavutas 78 löögiga parima tulemuse Joel Adul.

Naiste konkurentsis järgnesid võitjale 125 löögiga Anne Kilk ja 128 löögiga Ene Anton. Meeste arvstuses teenis hõbemedali Reevo Kirna ja kolmas oli Vahur Roht, meeste tulemused olid vastavalt 93 ja 94 lööki.

Võistlusi peeti juba teist aastat koos Pärnumaa meistrivõistlustega ning toimus ka sõbralik maakondade mõõduvõtt, kus Viljandimaal tuli teist korda tunnistada naabermaakonna mängijate paremust.

Järgmised Viljandimaa meistrivõistlused peetakse järgmise aasta 2. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles