Tänavaküsitlus. Kuidas te kooliks valmistusite?

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidu Vaks
Koidu Vaks Foto: Marko Saarm

Sakala uuris pühapäeval inimestelt, kuidas nad eelseisvaks kooliaastaks valmistusid.

Koidu Vaks
Koidu Vaks Foto: Marko Saarm

Koidu Vaks,

õpetaja

Mis ma ikka valmistusin. Tegin klassiruumi korda, vaatasin tööplaanid üle ja kuna lapsi endal kooli minemas ei ole, siis osta midagi eriti ei olnud. Kuna meil on ka kunstitunnid, siis oleme lastevanematega kokku leppinud, et mina ostan tarbed ja nemad maksavad. Seepärast ostsin täna ka joonistusplokid.

Jako Tillo
Jako Tillo Foto: Marko Saarm

Jako Tillo,

projektijuht

Mitte kuidagi, üldse ei valmistu. Poeg on nii suur, et ega siin midagi erilist valmistuda ei ole. Ta läheb üheteistkümnendasse klassi. Koolikott sai ostetud, vihikud on vist eelmisest aastast olemas.

 

Martin Roose,

tudeng

Olen oma erialaste asjadega tegelenud. Kuna ma õpin helitehnoloogiat, siis olen harjutanud klaverimängu, muusika miksimist ja kõike sellist. Vaikselt end kooliks soojendanud.

Allan Palgi
Allan Palgi Foto: AFP / Scanpix

Allan Palgi,

tootmismeister

Me ei valmistunud ette. Ostame kooliasju järjest vastavalt vajadusele. Koolikott ja püksid said ostetud, esimeseks koolipäevaks ei olnud rohkem vaja. Raamatutele sai ka kaaned pandud. Ülejäänu ostame vastavalt sellele, kuidas koolis öeldakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles