Noored avaldasid video, kus paluvad üksteist rohkem märgata

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Noorte Tugila avaldas video, mille eesmärk on kutsuda inimesi üles üksteist rohkem märkama. Videos näitlevad Erko Sild ja Greete Rätsep.
Viljandi Noorte Tugila avaldas video, mille eesmärk on kutsuda inimesi üles üksteist rohkem märkama. Videos näitlevad Erko Sild ja Greete Rätsep. Foto: Kuvatõmmis videost

Viljandi Noorte Tugila avaldas eile oma Facebooki lehel video, millega soovivad kutsuda inimesi üles üksteist rohkem märkama ja teistest hoolima.

Viljandi Noorte Tugila spetsialist Merilyn Enders rääkis, et video idee tuli sellest, et väga paljudel noortel, kellega ta on kokku puutunud, puudub inimene, kes teda päriselt kuulaks ja tema käekäigust huvituks.

«Noored hoiavad väga palju muresid enda sees, sest lähedastel on nii kiire ja ei ole aega neile tähelepanu pöörata,» märkis Enders. «Video eesmärk ongi kutsuda inimesi üles rohkem märkama ja ümbritsevatest inimestest hoolima.»

Video räägib Endersi kirjeldust mööda sellest, et igaüks vajab vähemalt ühte inimest, kes on tema jaoks olemas ja keda saab usaldada.

«Seepärast võtsin ühendust koostööpartneri Kerstiga Rajaleidjast ja kaasasime oma ettevõtmisse noored, kes videos osaleksid ja selle kokku paneksid,» ütles Enders. «Kokkuvõttes tuli noortelt endilt väga palju ideid ja meie rolliks jäigi vaid neid toetada ja leida võimalused nende mõtete teostamiseks.»

Avatud Noorte Tugila videot saab vaadata nende Facebooki leheküljelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles