Ettevõtte sünnipäevalised tegid kingituseks heateo (1)

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud nädalal tähistas oma 20 aastapäeva Karksis tegutsev höövlitööstusettevõte Puidukoda OÜ.
Läinud nädalal tähistas oma 20 aastapäeva Karksis tegutsev höövlitööstusettevõte Puidukoda OÜ. Foto: PEETER K

Läinud nädalal tähistas oma 20 aastapäeva Karksi vallas tegutsev höövlitööstusettevõte Puidukoda OÜ. Ettevõta palus peole kutsutud klientidel ja koostööpartneritel nii Eestist kui ka kaugemalt kingituse asemel teha annetuse Tartu ülikooli kliinikumi Lastefondile,  et toetada ravitoidusegusid vajavaid lapsi. Annetusi kogunes 6204 euro eest.

Idee siduda juubeliüritus heategevusega sai Puidukoja müügiassistendi Mari Kattago sõnul alguse koostööst Üleannetuse kampaania ajal, mil Lastefond pöördus ettevõtte poole palvega perepäevade tarbeks puitmaterjali annetada. «Leidsime, et tavapäraste piltide, raamatute ja pudelite asemel võiks juubelikingitustel olla olulisem eesmärk,» rääkis Kattago.

Üritusel osales 135 inimest 15 riigist. Kattago sõnu uurisid väljastpoolt Eestit tulnud külalised Lastefondi kohta ning olid meeldivalt üllatunud, et siin on olemas selline sihtotstarbeline fond. «Eestlastest külalistele oli Lastefond tuttav ning nii hea kingiidee pälvis kiidusõnu,» lausus ettevõtte müügiassistent.

Kattago sõnul oli Puidukojale oluline, et oleks teada, kuhu ja kelle kasutusse annetatud summa läheb. «Oleme väga rõõmsad, et saame lapsi omal viisil toetada ja teeme kindlasti Lastefondiga koostööd ka edaspidi,» kinnitas ta.

Lastefondi strateegiajuhi Küllike Saare selgitust mööda on annetused sihtotstarbelised ning annetajal on võimalik valida kõige südamelähedasem valdkond.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles