Juhtkiri. Suur kandam järgmistele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: «Sakala»

Sel aastatuhandel on vähemalt kolm Viljandi linnapead mingil ajal Sakala toimetuselt retooriliselt küsinud: «Kas tõesti pean mina oma eelkäija(te) tegude või tegematajätmiste pärast vastutust kandma?» Vastuseks on kõlanud: «Ei pea, aga jamad on teie omad.»

Teisisõnu: ükski meer ega linnavalitsus ei saa linna enda kätte nullist ning tegelema tuleb hakata nende küsimustega, mis vajavad parasjagu lahendamist. Selleks ju ongi valijatelt mandaat saadud.

Veekeskuse rajamine, kesklinna ümberkujundamine, Pärnu maantee ehitus, Paalalinna kooli rekonstrueerimine, lasteaedade soojustamine – need kõik on pooleli olevad projektid, mille Viljandi praegused juhid sujuvalt järgmistele üle annavad. Ning ärgem unustagem ka kaasava eelarve saagat, mille kohta võib lugeda tänasest lehest. Kokkupanduna on kandam väga suur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles